Haemme palvelukseemme kirjastoautotoiminnasta vastaavaa kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 11.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Janakkalan kunnankirjaston palvelupaikat ovat pääkirjasto Turengissa, Tervakosken lähikirjasto ja kirjastoauto. Työtehtäviin kuuluu mm. kirjastoauton kokoelman hoito, asiakas- ja tietopalvelu, yhteistyö haja-asutusalueen koulujen ja päiväkotien kanssa ja työskentely kirjastoautossa, sekä säännöllinen työskentely pääkirjastolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelumyönteisyyttä, joustavuutta, kirjastoalan ja tietotekniikan sekä lastenkirjallisuuden hyvää tuntemusta.

Palkka 2573,12 euroa. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä pääkirjastolla. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 4.12.2020 mennessä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Tiedustelut: kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801 274.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801 274 tai matti.karvinen@janakkala.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan 4.12.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Kirjastopalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.