test
Kirjastonhoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunginkirjasto etsii kirjastonhoitajaa, jonka työtehtäviin kuuluvat vastuu kirjaston tapahtumista ja tapahtumien markkinoinnista sekä muut viestintätehtävät. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 7.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Porvoon kaupungin strategian yhtenä tavoitteena on tuoda lisää tapahtumia, toimintaa ja kulttuuria kaupunkiin. Porvoon kirjastoissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja meillä on hyvät puitteet niiden järjestämiselle. Uudistetussa pääkirjastossa on kaksi uutta kiinteätä näyttämöä, ja myös lähikirjastot ja kirjastoauto toimivat hienosti tapahtumapaikkoina. Järjestämme myös etätapahtumia.

Etsimme nyt sinua, joka haluat koordinoida ja järjestää yhdessä tiimin kanssa kirjallisuuteen ja muihin taidealoihin liittyviä tapahtumia, lastentapahtumia, näyttelyitä, osallistavia tapahtumia, keskusteluita ym. Jos sinulla on kokemusta tapahtumatuotannosta ja osaat viestiä monikanavaisesti voit olla etsimämme henkilö.

Työtehtäviin kuuluu kirjaston tapahtumatiimin vetäminen, päävastuu tapahtumista, tapahtumien ideointi, järjestäminen ja markkinointi yhdessä kirjaston muiden tapahtumatiimin jäsenten kanssa. Tehtäviin kuuluu myös kirjaston asiakaspalvelu ja viestinnälliset tehtävät (myös sosiaalinen media).

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta tapahtumatuotannosta sekä monipuolista viestintäosaamista. Luemme eduksi kirjastoalan tai kulttuurituottajan koulutuksen sekä kokemuksen kirjastotyöstä.

Työaika on 36 h 15 min/viikko. Tehtäväkohtainen palkka on 2 519,69 e/kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.1.2022 klo 12 Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme mahdollisesti haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kirjasto#453bff8e

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén, 040 144 7637 malin.hollmen@porvoo.fi tai palveluesimies Tetta Korhonen, 040 594 4043, tetta.korhonen@porvoo.fi.

Lisätietoja

Kirjastopalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat