Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja - Iitin kunta

Kirjastonhoitajamme siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen haemme uudistetulla tehtävänkuvalla kirjasto- ja kulttuuripäällikköä, jonka tehtävään kuuluu kirjasto- ja kulttuuripalvelujen molempien osa-alueiden kehittäminen Iitin kunnassa yhdessä muun kuntaorganisaation kanssa.

Iitin kirjastoon kuuluu keskeisellä paikalla Kausalassa sijaitseva pääkirjasto sekä kirjastoauto Hiisi. Kirjastossa sijaitsee myös kunnan asiakaspalvelupiste. Kirjastomme täyttää syksyllä 30 vuotta ja juhlavuoteen liittyen tavoitteenamme on tehdä uudistuksia myös kirjaston tiloissa. Toivomme, että ehdit jo mukaan niiden suunnitteluun. Haluamme jatkossa kehittää kirjastoa erityisesti eri-ikäisten iittiläisten kohtaamispaikkana ja samalla myös luontevana yhdyspisteenä kunnan ja järjestöjen tekemän kulttuurityön saralla.

Etsimme avoinna olevaan tehtävään hyvää ihmisten johtajaa, jonka tahtotila on kannustaa tiimiään kohti yhteisesti sovittuja tavoitteita. Arvostamme tuntemustasi ja kokemustasi digitalisaation hyödyntämisestä palvelujen ja prosessien kehittämisestä. Lasten ja nuorten palvelut ovat lähellä sydäntäsi. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on erinomaiset verkosto- ja vuorovaikutustaidot. Raportoit tehtävissäsi sivistystoimenjohtajalle, joka toimii kunnan kirjastolaitoksen ja sivistyspalvelujen toimialan johtajana. Toimit esihenkilönä kirjaston henkilöstölle sekä mahdolliselle hankehenkilöstölle.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja, esihenkilökokemusta, monipuolista viestintävälineiden hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus (02KIR042) määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työhön sisältyy ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistystoimenjohtaja Jari von Becker puh: 040 4833 732 klo 14.00-17.00
jari.vonbecker@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, sivistyspalvelut, kirjasto ja kulttuuri

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Kausansaarentie 3, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat