Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja - Hämeenkyrön kunta

Tule työkaveriksemme Hämeenkyrön kirjastoon. Haemme kirjastonhoitajaa lasten- ja nuortenkirjastotyöhön.

Kirjastonhoitajana suunnittelet, kehität ja toteutat lasten- ja nuorten kirjastopalveluita. Innostat lukemaan ja kannustat lukutaidon kehittymistä. Teet someviestintää, järjestät tapahtumia ja toimintaa. Lasten- ja nuortenkirjastotyötä toteuttaa kanssasi toinen kirjastonhoitaja. Kirjastomme tekee myös läheistä yhteistyötä kasvatus- ja koulutoimen kanssa.

Kirjastomme on pieni, täällä jokainen pääsee tekemään kaikkea. Toivomme, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet. Arvostamme yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä verkostoitumista. Olet joustava ja itseohjautuva, ja monipuolinen median ja digitaalisen viestinnän osaaja. Laskemme eduksi aiemman työkokemuksen kirjastoalalla, mielellään lasten ja nuorten parissa.

Hämeenkyrön kirjasto kuuluu Pirkanmaa kirjastoihin eli PIKI-kirjastoihin. Hämeenkyröön on reilun puolen tunnin ajomatka Tampereelta.


Työsuhteen luonne

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto), johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus (02KIR042) määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 36,25 H viikossa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa ma. kirjastotoimenjohtaja Liisa Asiala 050-390 4213, 1.8. lähtien.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameenkyron-kunta/
https://hameenkyro.fi/palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liisa Asiala 1.8. lähtien
liisa.asiala(at)hameenkyro.fi
050-390 4213

Lisätietoja

Sivistyspalvelut

Hämeenkyrö on 10 600 ihmisen kotikunta, joka työllistää lähes 700 henkilöä. Hämeenkyrö sijaitsee 3 tien varressa vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Hämeenkyrö on hyvä paikka elää, asua ja olla töissä.

Haluamme, että meidän työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.


Osoite: Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat