Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja - Tornion kaupunki

Tornion kaupunki hakee KIRJASTONHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan toimeen

Tornion kirjastopalveluihin kuuluu pääkirjasto ja uusi kirjastoauto. Tornion pääkirjaston tiloja uudistetaan parhaillaan nykyaikaisiksi ja entistä paremmin asiakkaita palveleviksi. Kirjastonhoitajana vastaat aikuisten kaunokirjallisuuden ja musiikin kokoelmatyöstä. Lisäksi vastaat kirjastotilastoista ja tiedottamisesta. Osallistut asiakaspalveluun ja tapahtumatuotantoon sekä toimit yhteistyössä muiden kirjastojen, kaupungin muiden toimialojen ja kolmannen sektorin kanssa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
Odotamme kirjastonhoitajalta oma-aloitteisuutta, hyviä työyhteisö- ja yhteistyötaitoja sekä esiintymisvalmiutta.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Tornion kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhyvinvointisi tueksi saat myös henkilökohtaisia etuja kuten hyvinvointisetelin ja työsuhdepyöräedun.

Työaika on 36 h 15 min/vko. Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä ja lauantai vuoroja. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimi täytetään 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Tarja Konola-Jokinen p. 040 664 7787.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sivistystoimenjohtaja Tarja Konola-Jokinen p. 040 664 7787.

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Kulttuuri- liikunta- ja nuorisotoimi

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 900 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornio kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 2, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat