Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja - Loviisan kaupunki

Onko sydäntäsi lähellä lasten- ja nuorten lukuinnostuksen herättäminen sekä monilukutaidon tukeminen?

Loviisan kaupunki hakee uudelleen pääkirjaston lasten- ja nuorten osastosta vastaavaa kirjastonhoitajaa. Aikaisemmin saapuneet hakemukset huomioidaan. Kirjastonhoitajan tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti, sekä tekemään yhteistyötä kaupungin eri toimijoiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu lasten- ja nuorten tapahtumien sekä ohjelman suunnittelu, tuottaminen ja viestintä kouluille ja varhaiskasvatukselle. Arvostamme uusia ideoita, kehittävää työotetta ja innostusta lasten ja nuorten parissa työskentelyyn, sekä halua oppia uusien työtapojen tai laitteiden käyttöä.

Kirjastonhoitajana tulet vastaamaan Loviisan pääkirjaston lasten ja nuorten kokoelmasta, joka on pääosin kaksikielinen. Käytössämme on Koha-kirjastojärjestelmä.

Työtehtäviisi sisältyy asiakaspalvelua Loviisan pääkirjastossa sekä vaihtelevia kirjastotyötehtäviä mm. kirjakuljetusten ja lehtien käsittelyä. Työ on vuorotyötä ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Loviisan kaupunginkirjasto on pieni ja eloisa työyhteisö, johon kuuluu pääkirjaston lisäksi kolme lähikirjastoa sekä kirjastoauto. Pääset työssäsi tuottamaan ohjelmaa pääkirjaston lisäksi myös kirjaston muille toimipisteille sekä kaupungin kulttuuritapahtumiin. Monipuolisen työkuvan vuoksi tarvitset joustavuutta ja hyvää stressinsietokykyä, mutta sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Pääkirjasto sijaitsee toistaiseksi väistötiloissa, joten pääset tulevaisuudessa osallistumaan myös lasten ja nuorten osaston suunnitteluun ja sisustukseen.

Loviisa on elinvoimainen vajaan 15 000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Kaupungin palveluista huolehtii noin 600 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n/60 op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä hyvä perehtyneisyys kirjaston tehtäviin ja toimintaan.

Lisäksi edellytämme: hyvät suomen ja ruotsin kielen suulliset ja kirjalliset taidot.

Luemme eduksi: ajokortti tai mahdollisuus oman auton käyttöön, kokemus Koha-kirjastojärjestelmän käytöstä sekä kokemus lasten ja nuorten kirjastopalveluista.

Hakuaika päättyy maanantaina 25.9.2023 klo 12.00.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen www.kuntarekry.fi kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai niistä tulee toimittaa kirjalliset kopiot osoitteeseen Tapani Häkkinen / Loviisan pääkirjasto, Kuningattarenkatu 3, 07900 Loviisa.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista todistus terveydentilastaan.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjantonhoitaja Harriet Lill-Smeds puh. 044 0555 881, harriet.lill-smeds@loviisa.fi tai kulttuuri- ja vaapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson, puh. 040 568 4138 leif.eriksson@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointikeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 650 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat