Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja, Asiakaspalvelut, musiikkiosasto - Turun kaupunki

Turun kaupunginkirjaston musiikkiosastolla puhaltavat muutoksen tuulet. Tilauudistusten ansiosta osastolla on nyt tarjolla digitointipalvelua, 3D-tulostamista ja pajatoimintaa. Lähikuukausien aikana avaamme Musakuution, asiakkaiden musiikkistudion. Haluamme myös tarjota perinteisten sisältöjen rinnalla monipuolisia musiikillisia tapahtumia ja kehittää yhteistyötä musiikki- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

Uusien toimintojen kehittämiseksi ja vahvistamiseksi etsimme musatapahtumista vastaavalle kirjastonhoitajallemme työparia. Mitä kaikkea musiikkikirjastossa voisi tapahtua? Missä kaikkialla musiikkikirjasto voisi näkyä ja toimia? Keiden kaikkien kanssa musiikkikirjasto ja musiikkikirjastolaiset voisivat tehdä yhteistyötä? Jos tällaiset kysymykset kiinnostavat sinua, voit olla etsimämme henkilö.

Tapahtumatuotannon lisäksi vakanssin keskeisiin tehtäviin kuuluu monipuolisia asiakaspalvelustehtäviä (mm. laiteopastukset), kokoelmatyötä sekä säännöllinen osallistuminen ryhmäkäyntien vetämiseen ja digitukeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työtehtävät edellyttävät vahvaa kokemusta tapahtumatoiminnasta ja pedagogista tehtävistä sekä hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Tehtävään kuuluva kehittäminen sekä osaston muuttuvat sisällöt vaativat myös rohkeaa ja myönteistä asennetta muutosten edessä.

Arvostamme työkokemusta musiikkikirjastosta, musiikkikentän tuntemusta sekä omaa harrastuneisuutta.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sirpa Suomela, @turku.fi, 044 907 2837
Jaana Rantala, @turku.fi, 044 907 2721
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Kirjastopalvelut, Asiakaspalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Linnankatu 2, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat