Kirjastonhoitaja - Vihdin kunta

Haemme Vihdin kirkonkylän kirjastoon kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 7.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vihdin kirkonkylän kirjasto toimii uusissa, vuonna 2019 käyttöön otetuissa tiloissa. Samassa rakennuksessa kirjaston kanssa on myös nuorisotila, yläkoulu sekä alakoulun 4.-6. luokat. Kirjasto toimii myös omatoimikirjastona.

Monipuolisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi kirjastonhoitaja vastaa lähikirjaston lasten- ja nuortenaineiston kokoelmatyöstä ja lähialueensa koulu- ja varhaiskasvatusyhteistyöstä. Kirjastonhoitaja suunnittelee ja kehittää koulu- ja varhaiskasvatusyhteistyötä yhdessä pääkirjaston pedagogisen informaatikon ja nuortenkirjastotyöstä vastaavan kirjastonhoitajan kanssa. Tehtävään voi sisältyä myös hakeutuvaa kirjastotyötä Vihdin kirkonkylän ulkopuolella sekä työskentelyä Vihdin kunnankirjaston muissa toimipisteissä.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä joustavuutta ja kykyä tulla toimeen eri-ikäisten asiakkaiden, erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä työyhteisössä että eri sidosryhmien kanssa, pedagogisia taitoja ja itseohjautuvaa työotetta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu korkeakoulutasoisia kirjastoalan opintoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Haastattelut järjestetään viikolla 46 tai 47 Vihdin kirkonkylän kirjastossa. Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Kirjastotoimenjohtaja Hanna Laitinen, puh. 044 042 1149, sähköposti hanna.laitinen@vihti.fi ja kirjastonjohtaja Taina Sirola, puh. 044 767 4696, sähköposti taina.sirola@vihti.fi.

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Kulttuuripalvelut, Kirjasto, kulttuuripalvelut ja Hiiden opisto
Osoite: Nietoinkuja 1, 03400 Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!