Kirjastonhoitajan määräaikainen toimi - Sotkamon kunta

Haemme kirjastonhoitajaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Sotkamon kirjastoon kuuluu pääkirjasto sekä kirjastoauto ja käytössä on Axiell Aurora -kirjastojärjestelmä. Sotkamossa suunnitellaan tällä hetkellä uutta lukio- ja kirjastorakennusta. Kirjastossamme on hyvä työilmapiiri ja autamme toisiamme joustavasti.

Tehtävä painottuu musiikki- ja av-osaston kokoelmatyöhön, mutta toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti muitakin kirjaston työtehtäviä. Työ sisältää myös tapahtumien suunnittelua sekä toteutusta ja digitaitojen opastusta.

Työ on kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehdot
Korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.
Lisäksi arvostamme kirjastonhoitajalta aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, innostusta toiminnan kehittämiseen sekä kokemusta musiikki- ja av-aineistosta sekä luetteloinnista.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 14.5.2021 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi.
Hakemukseen tulee liittää mukaan ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset.

Toimi täytetään 21.6.202I alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Timo Kovanen, 044 750 2098, timo.kovanen(at)sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat