Kirjastonhoitajan määräaikainen toimi - Sotkamon kunta

Haemme kirjastonhoitajaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Sotkamon kirjastoon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Käytössä on Axiell Aurora -kirjastojärjestelmä sekä Finna-verkkokirjasto. Sotkamossa suunnitellaan tällä hetkellä uutta lukio- ja kirjastorakennusta. Kirjastossamme on hyvä työilmapiiri ja autamme toisiamme joustavasti.

Tehtävä painottuu aikuisten osaston kokoelmatyöhön ja kirjaston verkkopalveluihin, mutta toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti muitakin kirjaston työtehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehdot
Korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista tietoteknistä osaamista. Lisäksi arvostamme kirjastonhoitajalta innostusta toiminnan kehittämiseen, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, sisältöjen tuntemusta ja kokemusta Aurora kirjastojärjestelmästä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 14.5.2021 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hakemukseen tulee liittää mukaan ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset.

Toimi täytetään 7.6.202I alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Timo Kovanen, 044 750 2098, timo.kovanen(at)sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat