Kirjastonhoitajan toimi - Tornion kaupunki

Tornion kaupunginkirjasto hakee kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, kirjaston lasten- ja nuortenosaston toiminnasta vastaaminen sekä yhteistyö alueen päiväkotien, koulujen ja muiden sidosryhmien kanssa. Työ sisältää lisäksi mm. mediakasvatusta, kokoelmatyötä ja hankintaa sekä tapahtumatoiminnan organisointia kirjastossa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta lasten- ja nuortenkirjastotyöstä sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta, monipuolista aineistojen tuntemusta sekä valmiutta erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön sisältyy ilta- ja lauantaivuoroja.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemusten tulee olla perillä 24.4.2020 klo 15.00 mennessä. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Ville Jylhä, puh. 040 701 3954.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Ville Jylhä, puh. 040 701 3954.

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Elämänlaatulautakunta
Osoite: Torikatu 2, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja. www.tornio.fi