Skip to main content
test
Kirjastonhoitajan toimi - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki julistaa haettavaksi
KIRJASTONHOITAJAN TOIMEN 1.8.2022 alkaen toistaiseksi

Kirjastonhoitaja vastaa Kauhavan lähikirjastojen (Alahärmä, Kortesjärvi, Ylihärmä) lastenkirjastotyöstä ja kouluyhteistyöstä. Tämä sisältää kirjastonkäytön ja tiedonhaunopetusta, lukemista ja monilukutaitoa edistävää toimintaa kuten kirjavinkkausta, sekä muun tapahtumatoiminnan toteuttamista ja kehittämistä niin koulu- ja päiväkotiryhmille kuin muillekin kirjastoasiakkaille.

Kirjastonhoitajan tehtävä sisältää asiakaspalvelutyötä ensisijaisesti Alahärmän ja Ylihärmän kirjastoissa. Asiakas- ja kokoelmatyö on olennainen osa toimenkuvaa. Asiakaspalvelu painottuu tiedonhakuun ja sen opastamiseen ja kirjallisuuden suositteluun. Alahärmän ja Ylihärmän lähikirjastoissa työskentelee ko. kirjastonhoitajan lisäksi yksi kirjastovirkailija kirjastoa kohden.

Tehtävän hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelukykyjä, sujuvia yhteistyötaitoja, kiinnostusta lasten- ja nuortenkirjallisuuteen, sekä intoa työskennellä lasten ja nuorten parissa.

Kirjastonhoitajan toimen kelpoisuusvaatimukset ovat alalle soveltuva korkeakoulututkinto, joka sisältää tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti 50 % työajalla Alahärmän lähikirjastoon ja 50 % työajalla Ylihärmän lähikirjastoon. Tehtävään sisältyy myös iltatyötä ja yksin työskentelyä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.
Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 29.6.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse osoitteeseen Kirjastopalvelut, kirjastopäällikkö, Kauppatie 88, 62200 Kauhava.

Haastattelut pidetään ensisijaisesti perjantaina 1.7.2022 Kauhavan pääkirjastolla, Kauppatie 88, 62200 Kauhava.

Lisätietoja

https://www.kauhava.fi/palvelut/kirjasto_ja_tietopalvelut
https://www.kauhava.fi/palvelut/kirjasto_ja_tietopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kirjastopäällikkö Pirjo-Riitta Viitajylhä p. 050 3714 690
pirjo-riitta.viitajylha(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Kirjasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Kauppatie 88, 62200 Kauhava

Sinulle suositellut työpaikat