Kirjastonjohtaja - Inkoon kunta

Kirjastonjohtaja - Inkoon kunta

Inkoon kunta hakee

KIRJASTONJOHTAJAA

vakinaiseen virkaan 1.8.2019 alkaen

Kirjastonjohtajana johdat kunnan kirjaston toimintaa sekä kirjaston tarjoamia palveluita. Vastaat kirjaston kokoelmasta ja sen kehittämisestä, suunnittelet tapahtumia yhdessä muiden toimijoiden kanssa, ylläpidät hyvää yhteistyötä muiden kirjastojen kanssa sekä vastaat kirjaston talousarviosta. Toimit myös kirjaston henkilökunnan lähiesimiehenä ja olet mukana Helle-kirjastojen johtoryhmässä.

Inkoon kirjasto on seudun ensimmäinen itsepalvelukirjasto. Itsepalvelukirjasto avattiin vuonna 2014 ja on siitä lähtien ollut aktiivinen osa paikallisyhteisöä tarjoamalla toimintaa kaiken ikäisille. Kirjastosta on muodostunut jonkinlainen paikkakuntalaisten olohuone. Kirjaston sijainti Inkoon torin ja pienvenesataman vieressä on ainutlaatuinen. Inkoon kirjasto on osa Helle-kirjastoyhteistyötä.

Haemme innostunutta ja omatoimista henkilöä, joka aktiivisesti seuraa kirjastoalaa ja sen kehitystä. Arvostamme erityisesti kykyä olla kehityksen etupäässä, aikaisempaa kokemusta johtajuudesta sekä kykyä pitää montaa lankaa samanaikaisesti käsissä. Tarjoamme itsenäistä, haastavaa ja kiinnostavaa tehtävää kunnassa, jossa on vahva usko tulevaisuuteen, hyvä talous ja loistavat peruspalvelut.

Viran kelpoisuusvaatimus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta johtamisesta sekä hyvä tuntemus kirjaston tehtävistä ja toiminnasta. Kielivaatimuksena on vähintään erinomainen kielitaito yhdessä ja hyvä kielitaito toisessa kotimaisessa kielessä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo on jätettävä viimeistään 24.5.2019 Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/inkoon-kunta/
https://www.inkoo.fi/

Sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuora, +358 50 048 8971, merja.olkinuora(at)inga.fi

Inkoon kunta
Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Tutustu työnantajaan