Kirjastonjohtaja - Someron kaupunki

Someron kaupunki hakee huippuhyvään kirjastoonsa johtajaa!

Someron kirjasto on itsenäinen kimppoihin kuulumaton kirjasto, joka kerää asiakkailtaan jatkuvasti erittäin hyvää palautetta. Kirjaston ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaita keskustassa sijaitsevassa kauniissa pääkirjastossa sekä kirjastoauto Tenruusi II:ssa. Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä paikkakunnan koulujen sekä varhaiskasvatuksen kanssa ja on osana Someron vapaa-aikapalveluiden kehitysmyönteistä tiimiä. Kirjastonjärjestelmänä on Aurora ja verkkokirjastona Finna. Vuosina 2021-2022 kirjastolla on käynnissä kehittämishanke, jonka tavoitteena on rakentaa pääkirjastoon omatoimisen asioinnin mahdollistavat ratkaisut ja palvelut.

Kirjastonjohtajan tehtäviin kuuluvat kirjaston johtaminen ja kehittäminen, kirjaston resurssien kohdentaminen, talous- ja henkilöstöhallinto, tiedottaminen ja sidosryhmäyhteistyö, kokoelmatyö sekä tapahtumien suunnittelu ja toteutus. Kirjastonjohtaja osallistuu myös asiakaspalveluun. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja.

Jotta voimme ottaa sinut tehtävään, sinulla on oltava soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä omaat johtamistaidot ja hyvän perehtyneisyyden kirjaston tehtäviin ja toimintaan (Laki yleisistä kirjastoista 17 §). Lisäksi edellytämme kehittävää työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä, joustavuutta, erinomaista suomen kielen taitoa sekä luonnollisesti kokemusta esihenkilötyöstä. Työssä menestymistä helpottaa kyky pitää käsissä lukemattomia lankoja.

Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaa maksamme KVTES:in mukaan. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Jos sinut valitaan tehtävään, on sinun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 7.3.2021 klo 20.00! Haastattelut pidetään viikolla 10 ja mahdolliset testaukset viikolla 11.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot 22.-23.2.2021 tai 1.-5.3.2021 välisenä aikana.
sivistysjohtaja
Minna Mäkelä-Rönnholm
044 779 1230
minna.makela-ronnholm@somero.fi

Someron kaupunki, Sivistys
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!

Someron kaupunki - Savuton työpaikka