test
Kirjastonjohtaja-kulttuurituottaja - Uuraisten kunta

Uuraisten kunta hakee kirjastonjohtaja-kulttuurituottajaa vakinaiseen tehtävään 1.4.2022 alkaen

Tule kehittämään Uuraisten kunnankirjastoa ja kulttuuritoimea.

Uuraisten kirjasto kuuluu PiKe-kirjastoihin ja kirjastojärjestelmämme on Aurora, verkkopalveluna KeskiFinna. Kirjastonjohtaja vastaa kirjaston esimiestyöstä, taloudesta, toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä, kokoelmatyöstä, hankinnoista, tapahtumatuotannosta sekä tiedotuksesta. Toivomme hankeosaamista ja kehittämishaluista työotetta erityisesti lasten- ja nuortenkirjastotyössä. Työ jakaantuu kirjastotyö 60% ja kulttuurityö 40%.

Kulttuurituottajan tehtävät: Kehittää ja suunnitella pitkäjänteisesti kunnan kulttuuritarjontaa. Tuottaa tapahtumia, konsertteja, näyttelyjä eri ikäryhmille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Vastaa tapahtumien tuottamisesta, markkinoinnista, viestinnästä ja tiedottamisesta, tapahtumainfraan liittyvien tila- ja tekniikka-asioiden hoitamisesta sekä tapahtumien lupa-asioista. Toimii paikallisissa ja alueellisissa yhteistyöverkostoissa. Toimii aktiivisesti erilaisten rahoitusten hankkimisessa. Koordinoi ja suunnittelee Uuraisten kulttuurisuunnitelman toteuttamista ja osallistuu kuntamarkkinointiin.
Työ sisältää asiakaspalvelua. Arvostamme kokemusta kirjastoalan tehtävästä, esimiestaitoja, sekä kirjastoalan tuntemusta. Hakijalta edellytämme myös kulttuurielämän ja sen toimijoiden tuntemusta sekä työkokemuksen kautta saavutettua osaamista. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme itsenäistä kehittämisotetta, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä sosiaalisen median hallintaa. Tehtävä vaatii oman auton käyttöä. Tehtävä sisältää työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan, joka todennetaan vähintään soveltuvalla työkokemuksella.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja näytettävä rikosrekisterilain (505/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 28.1.2022 klo 15:00. Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekryn kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jouko Nykänen, peruspalvelujohtaja
puh. 040 589 1277
jouko.nykanen@uurainen.fi

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Sivistystoimi

Uuraisten kunta on pieni, aktiivinen, n. 3700 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

Sinulle suositellut työpaikat