Kirjastonjohtaja SIV 43 - Keiteleen kunta

Haluatko työskennellä seesteisessä, rauhallisessa ja perinteisessä kirjastoympäristössä? Jos vastasit kyllä, tämä paikka ei valitettavasti ole sinulle; mutta kaikki te muut!

Pitkäaikainen kirjastonjohtajamme eläköityy syksyllä 2019 ja haemme hänelle 1.9.2019 alkaen seuraajaa, joka on ainakin yhtä innovatiivinen.

Keiteleen kirjasto kuuluu Rutakko-kirjastoverkkoon ja on ollut omatoimikirjastona 17.10.2016 alkaen. Kirjaston vastuualueeseen kuuluvat myös kunnan kulttuuripalvelut sisältäen museo- ja kotiseutuarkistotyön. Kirjasto- ja kulttuuritiimissä on johtajan lisäksi kaksi kirjastovirkailijaa.

Keitele oli vastuukuntana, kun Nilakan kunnat kehittivät e-maaseutuhankkeen kautta virtuaalikirjastoa. Nilakan kuntien Virtuaalikirjasto pääsi finaaliin Digitaalisin teko 2018 kisassa.

Kirjastonjohtajan tehtäviin voidaan liittää 1.1.2020 alkaen Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopiston osastovastaavan (Keitele) tehtävät. Osastonvastaavan tehtävänkuvaus on mitoitettu keskimäärin 5 h/viikko tasolle ja kirjasto- ja kulttuuritiimi auttaa näiden tehtävien hoidossa.

Vakanssin pätevyysvaatimuksena on kirjastolain mukainen kirjastonjohtajan pätevyys. Voit esittää palkkatoivomuksen.

Hakemukset tulee toimittaa 3.6.2019 klo 12 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 233477). Haastattelut tehtävään järjestetään 5.-7.6.2019 ja niihin kutsutaan erikseen.

Vakanssia täytettäessä käytetään 6 kuukauden koeaikaa. Todistukset kelpoisuudesta ja työkokemuksesta sekä henkilöllisyydestä tulee esittää mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Valitun on ennen valinnan vahvistumista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

HUOM. Keiteleen kunnassa on nyt samaan aikaan haettavana seuraavat toistaiseksi täytettävät vakanssit: Erityisopettaja SIV 15, Luokanopettaja SIV 04, Kirjastonjohtaja SIV 43, Tsemppiohjaaja SIV 50, Tuntiopettaja/KO SIV 30, Tuntiopettaja/KS kovat SIV 32, Osa-aikainen lastentarhanopettaja SIV 102, Lastentarhanopettaja SIV 119, Lastenhoitaja SIV 116, Koulunkäynninohjaaja SIV 36 sekä Kirjastovirkailijan sijaisuus SIV 44.

Lisätietoja

https://www.keitele.fi/fi/Vapaa-aika-ja-liikunta/Kirjastopalvelut
https://www.keitele.fi/fi/Vapaa-aika-ja-liikunta/Kulttuuripalvelut

Lisätietoja: sivistysjohtaja Ville Ahonen p. 040 761 5120, ville.ahonen@keitele.fi.

Keiteleen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Koulutie 1, 72600 Keitele

.

Tutustu työnantajaan