Skip to main content
test
Kirjastonjohtajan sijaisuus - Kokkolan kaupunki

Kirjastonjohtajan sijaisuus Kokkolan kaupunginkirjastossa 30.1.-31.12.2023

Haemme kirjastonjohtajan sijaista Koivuhaan kirjastoon ja pääkirjastoon ajalle 30.1.-31.12.2023.

Tehtävänäsi on toimia esihenkilönä ja vastata arjen toiminnan sujuvuudesta ja kehittämisestä Koivuhaan kirjastossa (2 päivää/vko) ja pääkirjaston asiakaspalvelussa (3 päivää/viikko).

Tehtävä edellyttää näkemystä ja kokemusta kirjastotyöstä ja aitoa kiinnostusta arjen johtamistyöhön. Työssä vaaditaan itsenäistä työotetta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta tiiminvetotehtävistä. Tehtävään kuuluu osallistuminen asiakaspalveluun sekä muita kirjastoammatillisia työtehtäviä.

Arvostamme monipuolista kielitaitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opinnot (60 op).

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja työaika 36,25 h/vk. Työ on kaksivuorotyötä, johon sisältyy ilta- ja lauantaivuoroja. Koeaika on 4 kk.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 9.12.2022 klo 16:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Susann Forsberg, puh. 044-7809 564, sähköposti: susann.forsberg(at)kokkola.fi

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Susann Forsberg, puh. 044-7809 564, sähköposti: susann.forsberg(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Isokatu 3, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat