Kirjastopäällikkö - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki, elämänlaatupalvelut, kirjastopalvelut julistaa haettavaksi

KIRJASTOPÄÄLLIKÖN VIRAN 1.1.2022 alkaen toistaiseksi

Hakuaikaa on jatkettu 8.11.2021 klo 12.00 saakka. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomiooon jatkohaussa.

Kirjastopäällikkö vastaa Kauhavan kaupungin kirjastopalveluista, niiden toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä, kokoelmatyöstä ja hankinnoista sekä näyttelyjen ja tapahtumien järjestämisestä. Lisäksi kirjastopäällikkö vastaa kirjastojen taloudesta ja henkilöstöstä. Tehtävä sisältää myös monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä ja iltatyötä.
Kauhavan kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjasto, kolme lähikirjastoa ja kirjastoauto. Lähikirjastot toimivat lisäksi omatoimikirjastoina ja myös pääkirjasto alkaa toimia omatoimikirjastona loppuvuodesta 2021.

Edellytämme hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Lisäksi tehtävän hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelukykyä, sujuvia yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta ja intoa kehittää kirjastopalveluita.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät, tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Kirjastoalan työkokemus ja kokemus esimiestehtävistä ovat edellytyksenä virkaa täytettäessä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työtehtäviä on myös iltaisin.

Palvelussuhteen ehdot ovat kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaiset ja tehtävään valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 8.11.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse osoitteeseen Elämänlaatupalvelut, Alahärmän palvelutoimisto, Härmäntie 18, 62300 Härmä.

Haastattelut ovat loppuviikosta viikolla 45 tai alkuviikosta 46.

Lisätietoja antaa elämänlaatupalvelualueen esimies, musiikkiopiston rehtori Päivi Paavola, etunimi.sukunimi(at)kauhava.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

musiikkiopiston rehtori, elämänlaatupalvelualueen esimies Päivi Paavola etunimi.sukunimi(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Kirjasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Sinulle suositellut työpaikat