Kirjastopalveluiden johtaja - Espoon kaupunki

Espoon kaupunginkirjasto toimii monimuotoisesti espoolaisten lasten, nuorten ja aikuisten arjessa. Suomalaisessa kirjastokentässä se on suunnannäyttäjä, kehityksen kärjessä niin lasten- ja nuortentyössä, makerspace-toiminnassa, pelikasvatuksessa kuin musiikkipedagogiikassakin.

Kirjaston yhteiskunnalliset tehtävät ovat osallisuuden ja aktiivisen kansalaisuuden mahdollistaminen, kaikkien lukutaitojen edistäminen sekä kestävän kehityksen toteuttaminen. Kirjaston toimintaa ohjaavat sivistys ja osallistuminen yhteiskunnalliseen vuoropuheluun. Espoon kaupungin kirjasto kuuluu Kulttuurin tulosyksikköön.

Kirjastopalveluiden johtaja vastaa palvelualueen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallinnasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kirjastopalveluiden johtaja on Kulttuurin tulosyksikön johtoryhmän jäsen.

Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluna viikoilla 15-16.
Tämän jälkeen järjestetään henkilökohtaiset haastattelut viikolla 17, henkilöarvioinnit viikolla 18 ja toinen henkilökohtainen haastattelukierros viikolla 19.

Työpaikan nimi: Kaupunginkirjasto

Työaika: 36 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opintoja 60 op.

Tehtävässä edellytetään johtamistaitoja ja hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan.

Arvostamme ruotsin kielen osaamista ja monipuolista kielitaitoa.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa kulttuurijohtaja Susanna Tommila, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. +358 43 825 5074. Mikäli et saa puhelimitse kiinni, jätä viesti vastaajaan.

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Kulttuuri
Osoite: ., 02770 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat