Skip to main content
test
Kirjastopalvelusuunnittelija - Turun kaupunki

Turun kaupungin kirjastopalvelut hakee kirjastopalvelusuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Turun kaupunginkirjastoon kuuluvat pääkirjasto, 11 lähikirjastoa, kirjaston toimipiste Skanssin Monitorissa ja kaksi kirjastoautoa. Turun kirjastopalvelut kuuluvat Vaski-kirjastoihin.

Kirjastopalvelusuunnittelijana koordinoit kirjaston tilahankkeiden sekä olemassa olevien tilojen ja palveluiden asiakaslähtöistä uudistamista. Vastaat tilojen ja kalusteiden toimivuuden seurannasta, arvioinnista, hankintojen valmistelusta ja ostotilausten tekemisestä.

Osallistut myös asiakaspalvelua tukevien prosessien suunnitteluun, ja kehität kirjaston asiakaskokemusta esimerkiksi palvelumuotoilun menetelmin. Tehtävässäsi pääset muokkaamaan koko kaupunginkirjaston toimintatapoja osallistumalla kirjastopalveluiden laajennettuun johtoryhmään.

Toimit lisäksi salkkupäällikkönä, joka vastaa kaupunginkirjaston projektisalkun hallinnasta. Salkkupäällikkönä työtehtäviisi kuuluu projektien suunnittelun ja projektien vastuuhenkilöiden tukeminen.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi jossain määrin omien vahvuuksiesi, mielenkiintosi sekä osaamisesi mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Työ edellyttää joustavaa yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Sinulta odotetaan erinomaisia organisointi- ja fasilitointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Myös hyvät IT-taidot, kielitaito sekä kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ovat tarpeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kirjastoalan tuntemusta sekä erinomaista näkemystä tilojen ja palveluiden kehittämisestä.

Tehtäväpakettisi onkin erittäin monipuolinen ja edellyttää valmiutta jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä näkemystä koko organisaation osaamisen kehittämisestä.

Eduksi luetaan hankinta- ja talousosaaminen sekä kokemus palvelumuotoilusta ja tiedolla johtamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, ajanmukaiset työvälineet sekä kehittymismyönteisen työskentely-ympäristön, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni ja historiallinen rakennusperintö, saavutettavat kulttuuripalvelut ja innovatiivinen kirjastoteknologia. Turun kaupunginkirjaston arvoina ovat hyvinvointi, vastuullisuus ja tasa-arvo. Työyhteisömme on avoin, monimuotoinen ja kannustava. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja tukemaan henkistä ja fyysistä virkistäytymistä. Etätyö on mahdollista.

Panostamme vahvasti henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi, sillä Turun kaupunki tarjoaa työntekijöilleen laadukasta koulutusta kertakoulutuksina ja pitkäkestoisina täydennyskoulutuksina.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaika on toimistotyöaika 36,25 t/viikko, ja tehtäväkohtainen palkka 3 048,53 euroa/kk.

Henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikoilla 32 tai 33.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ehdollisesti tehtävään valitun on esitettävä Länsirannikon Työterveys Oy:n todistus terveydentilastaan työsopimukseen kirjatussa määräajassa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat (arkisin klo 9:00-16:00):
13.6.-2.8. kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula, rebekka.pilppula@turku.fi, p. 050 590 7691
13.6.-8.7. palvelupäällikkö Asko Autio, asko.autio@turku.fi, p. 050 577 1939
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Kirjastopalvelut, Yhteiset palvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Linnankatu 2, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat