Skip to main content
test
Kirjastopedagogi - Kemin kaupunki

Kemin kaupunginkirjasto hakee kirjastopedagogia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kirjastopedagogina vastaat lasten- ja nuortenosaston tiimistä sekä yhteistyöstä varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa. Käytännön työhön kuuluu muun muassa kirjavinkkausta, kirjastonkäytön ohjausta, mediakasvatusta ja tapahtumien järjestämistä. Osallistut päivittäiseen kirjastotyöhön ja kokoelmatyöhön sekä kirjastopalveluiden kehittämiseen koko kirjastossa. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, lasten ja nuorten kohtaamisen taitoja sekä osaamista mediakasvatuksesta ja lukutaitojen edistämisestä.
Eduksi katsomme henkilöauton ajokortin.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskeva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, 10.8.2022 klo 15.00 mennessä. Työavain 451533.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. kirjastopalveluvastaava Tiina Höynälä p. 0406307063, tiina.hoynala@kemi.fi ja vapaa-aikapäällikkö Marke Rautiala p. 040 7759 356, marke.rautiala@kemi.fi.

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vapaa-aikapalvelut, Kaupunginkirjasto

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vapaa-aikapalvelut

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.


Osoite: Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat