Kirjastotoimenjohtaja - Ylitornion kunta

Tornionlaakson kirjastossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kirjastotoimenjohtajan virka. Virka täytetään 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen kirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta. Kirjastoon kuuluu Ylitornion ja Pellon toimipisteet sekä kirjastoauto.

Tehtävän kelpoisuusehto on säädetty yleisistä kirjastoista annetun lain (1492/2016) 17 §:n 2 momentissa, jonka mukaan kunnan kirjastolaitosta johtavalta vaaditaan virkaan tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Hakijalle voidaan lukea eduksi vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Edellytämme valittavalta erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, jotka mahdollistavat avoimen ja kehittämismyönteisen vuorovaikutuksen henkilökunnan ja eri sidosryhmien kanssa. Työssäsi johtajana osallistut myös asiakaspalveluun, jonka vuoksi hyvät asiakaspalvelu-taidot ovat tärkeitä. Kirjastotoimenjohtajan tukena työskentelee ammattitaitoinen, motivoitunut ja kehittämismyönteinen henkilökunta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti kuntarekry.fi -järjestelmän kautta. Hakemuksen liitteeksi kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset. Hakemusten tulee olla perillä 10.3.2021 klo 15.00 mennessä. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Petri Pasanen 0400 244 278 etunimi.sukunimi@ylitornio.fi

Ylitornion kunta, Sivistysosasto
Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.