Kirjastotoimenjohtaja - Sotkamon kunta

Kirjastotoimenjohtaja vastaa Sotkamon kirjastosta, johon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Hän johtaa kirjaston palveluja, kehittämistä, taloutta ja henkilöstöä sekä on mukana uuden lukio/kirjastorakennuksen rakentamishankkeessa.

Kirjaston johtaminen ja kehittäminen vaatii kykyä strategiseen suunnitteluun, yhteistyöverkostoissa toimimiseen, henkilöstöjohtamiseen, taloussuunnitteluun ja arviointiin sekä sitoutumista kunnan ja sivistyksen toimialan tavoitteisiin.

Sotkamon kirjastossa on käytössä Axiell Aurora-kirjastojärjestelmä, vuosilainoja on yht. n. 155 000 ja henkilökuntaa on 8.

Kelpoisuusehdot virkaan ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan (Laki yleisistä kirjastoista 1492/2016 17§). Eduksi katsotaan kokemus kehittämistyöstä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 5.10.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi
Hakemukseen tulee liittää mukaan ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset. Aikaisemmassa haussa tulleet hakemukset huomioidaan.

Virka täytetään 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/vapaa-aika/kirjasto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Merja Ojalammi, p. 044 750 2125, merja.ojalammi@sotkamo.fi, ajalla 14.9. - 5.10.2021

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat