test
Kirjastotoimenjohtaja - Virtain kaupunki

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN
kirjastotoimenjohtajan virka 1.1.2022 julistetaan uudelleen haettavaksi.
Virtain kaupungin kirjastotoimeen kuuluu pääkirjasto ja yhteinen kirjastoauto Ruoveden kunnan kanssa. Kirjastossa on omatoiminen lehtienlukusali ja omatoimikirjastopalvelu on ensi vuoden aikana laajentumassa koskemaan koko pääkirjastoa. Virtain kirjasto kuuluu PIKI-kirjastokimppaan.
Kirjastotoimenjohtajan tehtävänä on johtaa kirjastotointa ja vastata kirjastopalvelujen toiminnasta ja kehittämisestä ja toimia kirjastohenkilöstön esimiehenä. Tehtäviin kuuluvat myös kirjaston hallinnolliset asiat, yhteistyö kaupungin ja alueen toimijoiden kanssa ja osin kirjastoammatilliset tehtävät.

Kirjastotoimenjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on kirjastolain 29.12.2016/1492 17§:n mukainen virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjaston tehtäviin ja toimintaan. Arvostamme positiivista kehittämisotetta, aiempaa kokemusta kirjastoalan työtehtävistä ja esimiestyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Tehtävä on Virtain kaupungin virkasuhde ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on toimitettava lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Tehtävän täytössä voidaan käyttää enintään 6 kk:n koeaikaa.
Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja kirjastotoimenjohtaja Outi Ylinen, p. 044-7151292, outi.ylinen@virrat.fi tai outi.ylinen@ruovesi.fi. Kirjalliset hakemukset perjantaihin 7.12.2021 klo 15 mennessä osoitteella Virtain kaupunki, Tuula Jokinen, PL 85, 34801 VIRRAT. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemuksen voi lähettää myös www.kuntarekry.fi kautta.

Virrat 23.11.2021
Sivistyslautakunta


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja kirjastotoimenjohtaja Outi Ylinen, p. 044-7151292, outi.ylinen@virrat.fi tai outi.ylinen@ruovesi.fi

Lisätietoja

Virtain kaupunki, Sivistystoimi

Virrat on noin 6500 asukkaan kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä on uusi yhtenäiskoulu ja päiväkoti sekä upea kirjasto.


Osoite: Mäkitie 2, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat