Skip to main content
test
Kirjastotoimenjohtaja - Akaan kaupunki

Akaan kaupunki etsii kirjastotoimenjohtajaa 1.10.2023 alkaen. Kirjastotoimenjohtaja johtaa koko kirjastolaitosta. Akaassa toimii Pääkirjaston lisäksi Viialan kirjasto, joissa työskentelee yhteensä 7 henkilöä.

Kirjastotoimenjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. kirjastopalveluiden kehittäminen, vastuu taloudesta ja henkilöstöstä. Yhteistyötä kaupungissa tehdään niin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen sekä koulujen kanssa, mutta myös Pirkanmaan PIKI-kirjastojen kanssa.

Odotamme uudelta kirjastotoimenjohtajalta oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua muutoksiin, myös digitaalisten medioiden käyttötaitoja sekä selkeää näkemystä kirjastojen tulevaisuudesta Hyvinvointikunnassa sekä eri asiakasryhmien tarpeista. Muutoksiin on oltava valmiutta ja vuorovaikutustaitoja tarvitaan.

Kelpoisuusvaatimuksena ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävissä edellytetään myös johtamistaitoa ja hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan kirjastolain mukaisesti (Kirjastolaki 1492/2016, §17).

Työaika on 36h 15min/viikko. Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä. Akaa on savuton työpaikka.
Tehtäväkohtainen palkka KVTES.

Tehtävä täytetään 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksytty työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.5.2023 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa.

Lisätietoja

https://akaa.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
sivistysjohtaja Tero Kuusisto puh. 040 335 3377 (soittoajat 25.5. klo 12-13, 29.5. klo 9-10) tero.kuusisto@akaa.fi,
seniorikonsultti Tero Hassinen, puh. 050 388 3039, tero.hassinen@eezy.fi
sekä
kirjastotoimenjohtaja Timo Tamminen puh. 040 335 3530, sähköpostilla timo.tamminen@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupungin sivistystoimi

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa Sujuvan arjen Akaa -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee reilut 500 työntekijää.


Osoite: Sirkesalontie 3, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat