Kirjastovirkailija - Tornion kaupunki

Tornion kaupunginkirjasto hakee kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kokoelmanhoito ja järjestelytehtävät sekä osallistuminen tapahtumapalveluiden tuottamiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta, monipuolista kirjallisuuden ja e-aineistojen tuntemusta sekä valmiutta erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. EU-direktiivin (2003/59/EY) mukainen ammatilliseen ajoon oikeuttava C-luokan ajokortti ja kyky sijaistaa kirjastoauton kuljettaja-virkailijaa katsotaan eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön sisältyy ilta- ja lauantaivuoroja.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 504/2001 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemusten tulee olla perillä 31.12.2019 klo 15.00 mennessä. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Ville Jylhä, puh. 040 701 3954.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Ville Jylhä, puh. 040 701 3954.

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Elämänlaatulautakunta
Osoite: Torikatu 2, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja. www.tornio.fi