Haemme palvelukseemme kirjastovirkailijaa vakinaiseen työsuhteeseen 15.2.2021 alkaen.

Janakkalan kunnankirjaston palvelupaikat ovat pääkirjasto Turengissa, Tervakosken (omatoimi) lähikirjasto ja kirjastoauto. Kirjastovirkailija työskentelee ensisijaisesti Tervakosken kirjastossa. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakas- ja tietopalvelu, kokoelmatyö, yhteistyö Tervakosken koulujen ja päiväkotien kanssa, kirjastonkäytönopetus, työntekijöiden ja harjoittelijoiden perehdytys, työskentely kirjastoautossa, tapahtumien järjestäminen ym. kirjaston päivittäiset tehtävät.

Kirjastovirkailijan kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa suoritettu korkeakoulu-tutkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelumyönteisyyttä, joustavuutta sekä kirjastoalan hyvää tuntemusta.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus 2186,75 euroa ja työaika 36 h 15 min/vko. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.1.2021 klo 15 mennessä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Tiedustelut: kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801 274.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801 274 tai matti.karvinen@janakkala.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.1.2021 mennessä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Kirjastopalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.