Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Hollolan kunta

Hollolan kunnan hyvinvoinnin palvelualueella Kalliolan kirjastossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kirjastovirkailijan työsuhde. Kalliolan kirjasto on vilkas lähikirjasto, joka sijaitsee koulun yhteydessä. Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, kokoelmatyö ja koulu- ja päiväkotiyhteistyö.
Tehtävään valittavalta odotetaan yhteisöllistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Eduksi katsotaan Axiell Aurora -järjestelmän tuntemus. Arvostamme kokemusta kirjastotyöstä, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa pääsee vaikuttamaan palvelutoimintaan sekä hyvät edellytykset toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään 1.8.2022 alkaen. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista. Alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa työhaastattelussa.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kati Salminen, p. 044 780 1269

Lisätietoja

Hyvinvoinnin palvelualue, vapaa-aikapalvelut, kirjasto

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 700 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Nuottikuja 2, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat