Skip to main content
test

Oulaisten kaupunginkirjasto koostuu pääkirjastosta sekä kyläkoulujen ja palvelulaitosten avokokoelmista. Kirjasto toteuttaa laajaa opetussuunnitelmaa yhteistyössä koulujen kanssa. Oulaisten kaupunginkirjasto panostaa asiakas- ja kokoelmapalveluihin, kotiseututyöhön, digitointi- ja editointipalveluihin sekä sosiaaliseen pelaamiseen.

Oulaisten kaupungin kirjastopalvelut hakee
KIRJASTOVIRKAILIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonvirkailijan tehtävään kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua ja kokoelmatyötä sekä erilaisten tapahtumien suunnittelua. Erityisesti hoidat ja kehität varhaiskasvatustahojen ja kirjaston välistä yhteistyötä kirjastonkäytön ja lukutaitojen edistämiseksi. Työsi sisältää muun muassa satuhetkiä, kirjastoaineiston vinkkausta, verkkokirjaston ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa sekä Pelihuoneen kehittämistä. Kyseessä on vuorotyö, johon sisältyy lauantaivuoroja.

Edellytämme valittavalta innostunutta otetta kirjastotyöhön, hyvää kirjallisuuden tuntemusta ja yleissivistystä sekä valmiutta työskennellä erilaisten ja eri-ikäisten asiakasryhmien kanssa. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää hyvää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa, esiintymiskykyä sekä hyviä tietotekniikkataitoja. Toimenkuvassa on hakeutuvaa kirjastopalvelua, joten oman auton käyttömahdollisuus olisi suotavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen, 35 ov, laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Hakijoita, jotka eivät täytä kelpoisuusehtoa, ei oteta valinnassa huomioon.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset sekä vähintään kaksi työtodistusta.

Haastattelutilanteessa tullaan pyytämään kirjavinkkausnäyte vähintään kahdesta teoksesta. Valitun on ennen vaalin vahvistusta esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut kirjastotoimenjohtaja Inga Petäjäsoja, puh. 044-4793214 tai sähköpostilla e-mail: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus

Oulaisten kaupunki on noin 7200 asukkaan virkeä ja nuorekas kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Sahankatu 2, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat