Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kirjasto hakee kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Uudenkaupungin kirjastoon kuuluu tällä hetkellä väistötiloissa toimivan pääkirjaston lisäksi Kalannin sivukirjasto ja kirjastoauto. Kirjastolla on myös rooli tulevassa Sivistys- ja hyvinvointikeskus Wintterissä. Uudenkaupungin kirjasto kuuluu myös osaksi hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluita.

Etsimme Uudenkaupungin pääkirjastolle lasten ja nuorten kirjastotyöhön kirjastovirkailijaa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi kouluyhteistyö sekä kirjavinkkaukset eri ikäryhmille ja muut lasten ja nuorten lukemiseen innostamisen tehtävät sekä tapahtumatuotanto. Kirjastovirkailija osallistuu myös päivittäisiin asiakaspalvelutehtäviin, aineiston järjestely- ja käsittelytehtäviin sekä nuorten kirjallisuuden kokoelmatyöhön.

Arvostamme innostunutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, joustavuutta sekä esiintymis- ja tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme monipuolisia ja luovia työtehtäviä lasten ja nuorten kirjastotyön parissa. Uudenkaupungin kirjasto kuuluu Vaski-kirjastoihin ja käytössämme on Koha-kirjastojärjestelmä, joten eduksi katsotaan kokemus Koha-järjestelmän käyttämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena kirjastovirkailijan tehtävään on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.
Työ sisältää säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Olemme jatkaneet hakuaikaa 7.10.2022 klo 15.00 asti.
Huomioimme aiemmin lähetetyt hakemukset valintapäätöstä tehtäessä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2022) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Salla Mäkinen, s.posti: salla.makinen@uusikaupunki.fi, puh. 050 527 0718

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut

Uusikaupunki on vireä ja lapsiystävällinen kaupunki lounaisrannikolla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.


Osoite: Alinenkatu 36, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat