Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastovirkailijan vakituinen tehtävä.

Kotka on noin 54 000 asukkaan kaupunki reilun tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Kotka on tunnettu palkituista puistoistaan ja se tarjoaa upean merellisen asuinympäristön. Kotkan kaupunginkirjasto on osa Kymenlaakson laajuista Kyyti-kirjastokimppaa ja pääkirjaston lisäksi siihen kuuluvat Karhulan ja Karhuvuoren kirjastot sekä kirjastoauto.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu pääasiassa pääkirjaston aikuisten kirjastopalvelussa. Tarvittaessa työskentely myös muissa kirjaston toimipisteissä.

Kelpoisuusehtona tehtäväänon kirjasto- ja informaatioalan ammattitutkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 op:n tai vastaavaa määrää muulla tavoin ilmoitettuja kirjasto- ja informaatioalan opintoja. Edellytämme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja. Työhön sisältyy ilta- ja lauantaityötä. Luemme myös eduksi, että hakijalla on ajokortti.

Paikka täytetään aikaisintaan 1.12.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2 196,11 €/kk. Työsuhteeseen sovelletaan 6 kk:n pituista koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa kotka.fi kohdasta avoimet työpaikat.
Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana. Hakuaika päättyy 14.10.2022 kello 15.00.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sanna Heinonen, puhelinnumero 0400 381 442,
sähköpostiosoite: sanna.heinonen@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Kulttuurin vastuualue, Kaupunginkirjasto

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kirkkokatu 24, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat