Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Lieksan kaupunki

Lieksan kaupungin kirjasto hakee toimisto- ja hallintotehtäviä taitavaa kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lieksan kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto Hilippa, sekä Kolin koululla toimiva siirtokokoelma. Yhteistyö Lieksan koulujen ja varhaiskasvatuksen kanssa on monipuolista. Lieksan kirjasto on osa Vaara-kirjastoja. Vaara-kirjastoissa käytetään Koha-kirjastojärjestelmää.

Keskeisiä työtehtäviä ovat toimisto- ja hallintotehtävät, kuten ostolaskujen tarkastaminen, myyntilaskut, kirjaston kassojen alitilitys, toimistotarvikehankintojen tekeminen, palauttamattoman aineiston laskuttaminen, sanoma- ja aikakauslehtitilausten tekeminen ja hallinnointi, sekä lehtireklamaatiot. Eduksi katsotaan seuraavien ohjelmien tuntemus: kirjastojärjestelmä KOHA, Prenax Online, Raindance, Rondo, ja Tane.

Lisäksi työtehtäviin kuuluu viestintään ja markkinointiin osallistumista, asiakaspalvelutyötä, sekä jossain määrin myös aineiston käsittelyä (hyllytys, muovitus, ym.), tapahtumien järjestämiseen osallistumista, ja muita kirjastoalan työtehtäviä.

Haemme vuorovaikutustaitoista, motivoitunutta, ja asiakaspalveluhenkistä ammattilaista. Odotamme itsenäistä ja joustavaa työotetta, tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia, sekä kirjaston aineistojen ja tiedonhakumenetelmien tuntemusta. Toivomme hakijalta myönteistä asennetta sekä halua ja kykyä omaksua uutta.

Hakijalla tulee olla kirjastoalan opinnot suoritettuna. Jos hakijoiden joukossa ei ole kirjastoalan koulutuksen omaavia henkilöitä, otamme huomioon myös muun soveltuvan koulutuksen omaavat hakijat. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus, sekä kirjallisuuden tuntemus katsotaan myös eduksi.

Lieksan kaupunki panostaa uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Henkilöstön työterveyshuolto toteutetaan Lieksan kaupungissa ns. kokonaisvaltaisena työterveyshuoltona, johon ovat oikeutettuja kaikki kaupungin palveluksessa olevat työntekijät. Lieksan kaupunki panostaa henkilöstön työhyvinvointi- ja virkistystoimintaan.

Työaika on 36,25 h viikossa.

Työ alkaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjastotoimenjohtaja Kaisa Nyman, p. 040 1044 130, sähköposti kaisa.nyman(at)lieksa.fi
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 19.12.2022 klo 15.00 mennessä (työavain 481226).
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 19.12.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Urheilukatu 4, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat