Skip to main content
test

Haemme kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Sompion kirjaston Sodankylän toimipisteeseen.

Sompion kirjasto on Sodankylän, Savukosken ja Pelkosenniemen yhteinen seutukirjasto, jonka vastuukuntana toimii Sodankylä. Sompion kirjasto kuuluu aktiiviseen Lapin kirjasto -kimppaan, jossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä.

Kirjastovirkailijan työtehtävät ovat kirjaston tärkeitä perustehtäviä: asiakaspalvelu ja aineistonkäsittely sekä kirjaston järjestelytehtävät. Kirjastossa on menossa tehtävien uudelleenjärjestely ja siinä voimme huomioida hakijan omat toiveet ja erityisosaamisen. Toivomme innostusta ja positiivista asennoitumista lukemisen edistämiseen, tapahtumien järjestämiseen ja palvelujen kehittämiseen. Tarjoamme mukavan, motivoituneen ja joustavan työyhteisön. Bonuksena tulevat upeat lappilaiset maisemat ja harrastusmahdollisuudet. Työ sijoittuu pääasiassa Sodankylän kirjastoon. Keikat kirjastoauto Hillassa ja Savukosken ja Pelkosenniemen kirjastoissa ovat mahdollisia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon/60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalveluiden ammattitutkinto.

Hakuaika päättyy 11.4.2023 klo 10.00. Hakemukset jätetään Kuntarekryyn sähköisellä lomakkeella. Pyydämme skannaamaan pätevyyden osoittavat todistukset hakemuksen liitteeksi. Haastattelut järjestetään viikolla 15 tai 17 Sodankylän kirjastossa tai tarvittaessa etäyhteydellä. Työ alkaa touko-kesäkuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työaika on 36,25h / vko. Palkkaus 02KIR060 ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä sisältää säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kirjastonjohtaja Tiina Heinänen, puh. 040 722 3827 tai tiina.heinanen@sodankyla.fi

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat