Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Kangasalan kaupunki

Kesäpäivän kulttuurikaupunki hakee innostunutta, kehittävällä otteella työhön suhtautuvaa kirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen oksalle ylimmälle, Kangasalle.

Tieto- ja asiakaspalvelun lisäksi tehtäväkuvaan sisältyy kokoelmatyötä ja sisältöjen avaamista erityisesti lasten ja nuorten aineiston parissa, päiväkoti- ja koululaisryhmien ohjausta, tapahtumatuotannon tehtäviä sekä kirjaston päivittäistöitä. Kirjastovirkailijan pääasiallinen sijoituspaikka on pääkirjasto, mutta tehtävään sisältyy toistaiseksi säännöllisiä työvuoroja Kuhmalahden kirjastossa sekä satunnaisesti muissa yksiköissä. Kuhmalahden kirjastossa toimii kaupungin asiointipiste ja posti, joiden työtehtäviä hoitaa vakituisen asiakaspalvelusihteerin lisäksi ajoittain myös kirjastotyöntekijät.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvien vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi osaamista lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä, sisältöjen avaamisessa esimerkiksi kirjavinkkausten ja satutuhetkien muodossa sekä esiintymiskykyä. Arvostamme lisäksi organisointitaitoa sekä kykyä toimia joustavasti erilaisissa tilanteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 opintoviikkoa) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä sekä yksintyöskentelyä. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaisesti (02KIR050). Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään viikoilla 39-40.

Liity hyvän piiriin. Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään. Tarjoamme työtä, jossa saa vaikuttaa ja tuemme työssä kehittymistä aktiivisesti. Kaupunki tukee työntekijöidensä työhyvinvointia hyvinvointietuudella ja hyvillä ennakoivilla työterveyshuoltopalveluilla.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi/kirjasto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kirjastopalvelujohtaja Annamari Nikara-Nummi, p. 050 373 8648

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä n. 33 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Keskusaukio 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat