Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Uuraisten kunta

Haemme Uuraisten kirjastoon aktiivista ja innostunutta kirjastovirkailijaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.11.2023-14.9.2024.

Uuraisten kunnankirjasto kuuluu Keski-kirjastoihin, joissa on käytössä Aurora-kirjastojärjestelmä. Uuraisten kirjasto toimii Uuraisten keskustaajamassa omassa kiinteistössään. Uurainen on elinvoimainen, kestävällä kasvu-uralla etenevä n. 3600 asukkaan kunta kauniissa Keski-Suomessa noin 36km:n päässä maakuntakeskus Jyväskylästä.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja-opastuksen lisäksi kokoelmatyötä, tapahtumatuotantoa sekä osallistumista kouluille ja nuorille suunnatun toiminnan kehittämiseen. Sinulta löytyy uskallusta ja taitoa heittäytyä vetämään kirjavinkkaushetkeä tai satutuntia niin kouluissa, perhekeskuksessa kuin vanhuspalveluissa ja luet kirjaston perustyöskentelyn vahvuusalueeksesi.

Kirjastovirkailijan kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n /60op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä 15.10.2023 mennessä.

Lisätietoja

http://www.uurainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjastonjohtaja Minna Vilenius, puh. 0407450655

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Kirjasto

Uuraisten kunnankirjasto kuuluu Keski-kirjastoihin, joissa on käytössä Aurora-kirjastojärjestelmä. Uuraisten kirjasto toimii Uuraisten keskustaajamassa omassa kiinteistössään. Uurainen on elinvoimainen, kestävällä kasvu-uralla etenevä n. 3600 asukkaan kunta kauniissa Keski-Suomessa noin 36km:n päässä maakuntakeskus Jyväskylästä


Osoite: Topintie 2, 41230 Uurainen

Sinulle suositellut työpaikat