Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Kemiönsaaren kunta

Haemme KIRJASTOVIRKAILIJAA vakituiseen työsuhteeseen Kemiönsaaren kunnankirjastoon 8.1.2024 alkaen.

Jos tunnistat näistä useita sinua kuvaavia kohtia, olet ehkä etsimämme henkilö:

- tunnet kirjaston arkea monine erilaisine tehtävineen ja opit mielelläsi uutta - kotimainen kirjallisuus on lähellä sydäntäsi - olet kiinnostunut digitaalisista palveluista ja opastat mielelläsi muita - lukemista edistävä työ on sinulle tärkeää - työskentelet mielelläsi niin lasten kuin senioreidenkin kanssa

Olet hakemamme henkilö, jos työskentelet mielelläsi yhdessä muiden kanssa, olet yhteistyökykyinen ja palvelualtis, osaat työskennellä itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen.

Kirjastovirkailijan pääasiallinen toimipiste on Taalintehtaan kirjasto, työvuoroja on tarvittaessa muissakin kirjaston toimipisteissä.

Eduksi lasketaan soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n / 60 op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai soveltuva kirjastoammatillinen perustutkinto. Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Käytössämme on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Työ alkaa 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kemionsaari.fi
https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kirjastotoimenjohtaja Eija Sjöblom, puh. 040 188 3783, eija.sjoblom@kimitoon.fi

Lisätietoja

Kemiönsaaren kunta

Kemiönsaari on dynaaminen 6 550 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön.

Kemiönsaaren kunta on savuton kunta.


Osoite: Vretantie 19, 25700 Kemiö
Kemiönsaaren kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat