Kirjastovirkailija - Jyväskylän kaupunki

Kirjastovirkailija - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kirjastopalveluihin

KIRJASTOVIRKAILIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ensisijainen työskentelypaikka on Vaajakosken aluekirjasto.

Jyväskylän kaupunginkirjasto on osa Keski-kirjastot -yhteisjärjestelmää, johon kuuluvat kaikki 23 Keski-Suomen kuntaa. Keski-kirjastoissa on käytössä Aurora-kirjastojärjestelmä. Vaajakosken kirjaston alueella on noin 14 000 asukasta. Vaajakosken aluekirjasto tekee tiivistä yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa ja kirjastossa järjestetään tapahtumia kaikenikäisille asiakkaille. Samassa rakennuksessa kirjaston kanssa toimii nuorisotila.

Kirjastovirkailijan työhön kuuluvat asiakas- ja tietopalvelu, kokoelmatyö ja tapahtumatuotantoon ja lukutaitoa edistävään toimintaan osallistuminen. Kirjastovirkailijalta odotetaan erityisesti halukkuutta työskennellä lasten- ja nuortenkirjastotyön parissa ja osallistumista tapahtumien järjestämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Arvostamme positiivista, reipasta ja kehittämismyönteistä työotetta. Eduksi ovat myös hyvät tieto- ja viestintätekniset taidot, kokemus yleisten kirjastojen e-aineistoista ja kirjastojärjestelmien käytöstä sekä sosiaalisen median osaaminen. Työ edellyttää hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja, halua oppia uutta ja kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työotteeseen.

Työ on vuorotyötä sisältäen ilta- ja lauantaivuoroja. Tehtävään kuuluu vuoroja Huhtasuon lähikirjastossa ja Lohikosken pienkirjastossa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Kirjastonjohtaja Anni Salonen puh. 014 266 4143 (5.8. alkaen) tai sähköpostitse anni.salonen@jyvaskyla.fi

Kirjastopalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan