Skip to main content
test

Sompion kirjaston Sodankylän toimipisteen kirjastoauto Hilla tarvitsee uuden vakituisen kirjastovirkailijan, joka kuljettaa autoa, huolehtii auton teknisestä kunnosta ja huolloista ja vastaa kirjastoauton kokoelmasta ja asiakaspalvelusta.

Sompion kirjasto on Sodankylän, Savukosken ja Pelkosenniemen yhteinen seutukirjasto, jonka vastuukuntana toimii Sodankylä. Sompion kirjasto kuuluu aktiiviseen Lapin kirjasto -kimppaan, jossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aktiivista työotetta, hyviä digi- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kirjallisuuden ja muiden kirjastoaineistojen tuntemusta. Arvostamme positiivista, innostunutta ja kehittämismyönteistä asennetta työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n tai 60 op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto, kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyydestä annettujen asetusten (434/2018 ja 588/2020) mukainen pätevyys ja EU-direktiivin (2003/59/EY) mukainen C-ajokortti. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kirjastotyöstä sekä kokemus linja- tai kuorma-auton kuljettamisesta. Koulutusta on mahdollista täydentää puuttuvilta osin työn ohessa.

Hakuaika päättyy 12.6.2023 klo 10.00. Hakemukset jätetään Kuntarekryyn sähköisellä lomakkeella. Pyydämme skannaamaan pätevyyden osoittavat todistukset hakemuksen liitteeksi.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työaika on 36,25h/vko. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kirjastonjohtaja Tiina Heinänen, puh. 040 722 3827 tai tiina.heinanen@sodankyla.fi

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat