Kirjastovirkailija-kuljettaja - Janakkalan kunta

Kirjastovirkailija-kuljettaja - Janakkalan kunta

Janakkalan kunnankirjasto hakee kirjastovirkailija-kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.8.2019-31.12.2022. Työnkuvaan kuuluu mm. kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelutehtävät, kirjastojärjestelmän (Mikromarc) käyttö, kirjastoauton kunnon seuraaminen ja pienet huoltotyöt. Kirjastovirkailija-kuljettaja työskentelee tarvittaessa myös Janakkalan pääkirjastossa ja Tervakosken lähikirjastossa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä toimia asiakaspalvelutehtävissä, tietoteknisiä taitoja sekä ammattitaitoa kirjastoauton kuljettamiseksi.

Tehtävään valittavalta edellytetään kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä annetun lain (435/2018) mukainen pätevyys, EU-direktiivin (2003/59/EY) mukainen C-ajokortti, kokemusta linja-auton tai kuorma-auton kuljettamisesta, tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon (60 opintopisteen) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot taikka tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Palkkaus on KVTES:in mukainen. Työaika 36 h 45 min/viikko. Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 3.6.2019 klo 14 mennessä Kuntarekryn kautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain 770/1993, 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tiedustelut: kirjastotoimenjohtaja Matti Karvinen, puh. 03-6801274 tai autokirjastonhoitaja Paula Jutila, puh. 03-6801 387.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi-palvelun kautta 3.6.2019 klo 14.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Kirjastopalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan