Kirjastovirkailija-kuljettajan sijaisuus - Tornion kaupunki

Tornion kaupunginkirjastossa on avoinna kirjastovirkailija-kuljettajan sijaisuus 16.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää 31.7.2022 saakka, jonka jälkeen jatko mahdollinen.

Kirjastovirkailija-kuljettaja työskentelee pääsääntöisesti kirjastoautossa sekä tarvittaessa pääkirjastossa.

Kirjastovirkailija-kuljettajan työtehtäviin kuuluu kirjastoauton kuljettaminen, auton huolloista ja kunnosta huolehtiminen, asiakas- ja tietopalvelutehtävät, kokoelmatyö, reittiaikataulujen laadinta, koulu- ja päiväkotiyhteistyö sekä erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen. Tornion kaupunginkirjastolle on myönnetty valtionavustus uuden kirjastoauton hankintaan vuosien 2021-2022 aikana.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostusta työskennellä erilaisten asiakasryhmien kanssa, itsenäistä työotetta, halua kehittää kirjastoautopalveluita, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan hyvä kirjallisuuden tuntemus, tietotekninen osaaminen sekä kokemus kirjastoalan työtehtävistä ja aiempi kokemus raskaan ajoneuvon kuljettamisesta. Työ sisältää säännöllisiä iltavuoroja. Palkkaus on KVTES:n 02KIR060 mukainen ja työaika on 36,75 h/vk.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammattiopinnot, tai tieto- ja kirjastopalveluiden ammattitutkinto. Lisäksi edellytetään EU-direktiivin (2003/59/EY) mukainen C-ajokortti, joka sisältää voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa todistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriote ennen sijaisuuden alkua.

Lähetä hakemukset kuntarekryn kautta pe 21.5.2021 klo 15.00. mennessä. Haastattelut suoritetaan viikolla 21 tai 22 etäyhteyksin.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Väkeväinen, vs.kirjastotoimenjohtaja, 040 701 3954, tiina.vakevainen@tornio.fi
Armi Rasilainen, kirjastovirkailija (kirjastoauto), armi.rasilainen@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Elämänlaatulautakunta

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat