test

Kirjastovirkailija Kouvolaan

Haemme kirjastovirkailijaa Kouvolan kaupunginkirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastovirkailijan työtehtäviin kuuluu päivittäin monipuolista asiakaspalvelua, sisältäen neuvontaa ja digiopastusta sekä järjestely- ja kokoelmatyötä. Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu myös yhteistyö asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Kirjastovirkailija osallistuu myös tapahtumien järjestämiseen.

Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja. Työn alkaessa kirjastovirkailijan työpiste on Elimäen kirjasto. Tarvittaessa kirjastovirkailija työskentelee myös muissa kirjastopisteissä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 ov:n/60 op:n laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Arvostamme oma-aloitteista, motivoitunutta ja joustavaa työotetta.

Kouvolan kaupunginkirjaston tämän hetken strateginen painopiste on lasten ja nuorten lukemiskulttuurin ja monipuolisen lukutaidon edistämisessä. Kouvolassa jokainen kirjastyötyöntekijä osallistuu palveluiden kehittämiseen kehittämistiimin jäsenenä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka työsuhteen alussa on 2244,76 €/kk.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakaspalvelupäällikkö Marko Niskapohja, p. 020 615 7843, marko.niskapohja(at)kouvola.fi tai
lähikirjastovastaava Marja Tervonen, p. 020 615 5235, marja.tervonen(at)kouvola.fi

Lisätietoja

Sivistys, Liikunta ja kulttuuri, Kulttuuripalvelut, Kirjastot

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat