Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Salon pääkirjaston aikuistenosastolla on haettavana kirjastovirkailijan/tietopalvelusihteerin vuorotteluvapaasijaisuus ajalla 1.12.2021 - 29.5.2022. Tehtävä on 60% (3 työpäivää viikossa) kirjastovirkailija ja 40% (2 työpäivää viikossa) tietopalvelusihteeri.
Kirjastovirkailijan palkka 2216,46 eur/kk (100%) ja tietopalvelusihteerin palkka 2380,00 eur/kk (100%)
Tärkeimmät työtehtävät ovat asiakaspalvelu sekä lainaustoimistossa (kirjastovirkailija) että aikuistenosaston neuvonnassa (tietopalvelusihteeri), uuden kirjastoaineiston saapumiskäsittely ja aikakauslehtien & sanomalehtien saapumiskäsittely sekä niiden kokoelmanhoito.
Muita työtehtäviä ovat yleiset kirjastoaineiston järjestelytyöt, kuten hyllytys ja kirjastojen välisten aineistokuljetusten pakkaus- ja purkutyö.
Työhön sisältyy ilta- ja lauantaivuoroja. Kirjastojärjestelmänä on Koha.

Tehtävässä edellytetään ammatillista perustutkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon/ 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot; taikka tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Työhön valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan ehdot:
Sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
-ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
-alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
-vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / vuorotteluvapaasijaisuus/kirjastovirkailija/tietopalvelusihteeri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.


Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Säde Vainio-Stén, puh. 044 778 4960, sade.vainio-sten@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Salon kirjastopalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.


Osoite: Vilhonkatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat