Kirjastovirkailija - Turun kaupunki

Kirjastovirkailija - Turun kaupunki

Varissuon lähikirjastoon haetaan aktiivista osa-aikaista kirjastovirkailijaa 1.7.-31.12.2019 väliseksi ajaksi. Työaika on 25 tuntia viikossa, ja se jakaantuu neljälle arkipäivälle. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu ja erilaiset kokoelmanhoitoon liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena korkeakoulu-, opisto- tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 20 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot.

Lisäksi edellytetään kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvät tietotekniset taidot.

Eduksi luetaan kokemus monikulttuurisesta työympäristöstä.

Tarjoamme mielenkiitoisen työ- ja toimintaympäristön, jossa on tarjolla kirjastoammatillisia perustehtäviä, mutta myös mahdollisuuden käyttää taitojasi kirjaston palvelujen kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Kari Pohjola, 044 9072924
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Kirjastopalvelut
Osoite: Nisse Kavon katu 3, 20610 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan