Kirjastovirkailija (vakanssinumero 635) - Pöytyän kunta

Kirjastovirkailija (vakanssinumero 635) - Pöytyän kunta

Pöytyän kirjastossa on haettavana kirjastovirkailijan opintovapaan sijaisuus ajalla 7.8.2019-31.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun pääasiallinen toimipiste on Riihikosken kirjasto, mutta tarvittaessa työskentelyä on muissakin Pöytyän kirjaston toimipisteissä, joten mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi. Pöytyän kirjasto kuuluu Loisto-yhteistyökirjastoihin, joiden käytössä on Aurora-kirjastojärjestelmä.

Tehtäviin kuuluvat kirjastovirkailijan perustehtävien lisäksi kirjaston Celia-palveluista vastaaminen sekä erilaisten ryhmien ja kerhojen vetäminen, muuhun tapahtumatuotantoon osallistuminen, asiakkaiden tietotekninen opastaminen sekä toimistotehtäviä.
Edellytämme erinomaisia asiakaspalveluvalmiuksia, positiivisuutta, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä digitaitoja. Arvostamme monipuolista aineistojen tuntemusta, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä kehittäjämielisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Hakijoita, joilla ei ole kelpoisuusehdon mukaista koulutusta, ei oteta valinnassa huomioon.
Työaika on 36,75 h/vko. Työhön sisältyy iltatyötä, mutta ei säännöllistä viikonlopputyötä. Työhön sisältyy myös yksintyöskentelyä iltaisin ja loma-aikoina, mutta toisaalta tehtäväkenttä on laaja ja vaihteleva antaen mahdollisuuden ammatillisten valmiuksien monipuoliseen kehittämiseen. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.poytya.fi/
https://www.poytya.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kirjasto/

kirjastotoimenjohtaja Laila Uusitalo, laila.uusitalo@poytya.fi, 040 1435701
10.-20.6.2019 klo 9.00-12.00

Pöytyän kunta
Osoite: Yläneentie 6, 21870 Riihikoski

Pöytyä on noin 8 300 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan