Kirjastovirkailijan sijaisuus - Ylitornion kunta

Tornionlaakson kirjaston Pellon toimipisteessä on haettavana kirjastovirkailijan sijaisuus ajalle 2.11.2020-4.10.2021, mahdollisesti pidempäänkin.

Tornionlaakson kirjasto on Ylitornion ja Pellon yhteinen kirjasto, jonka hallinnoinnista vastaa Ylitornion kunta.
Kirjastovirkailijan ensisijainen työskentelypaikka on Pellon toimipiste, mutta henkilön tulee tarpeen mukaan olla valmis työskentelemään myös Ylitornion toimipisteessä. Valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. C-kortti katsotaan eduksi. Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja kaikenikäisten asiakkaiden kanssa toimeentulevaa henkilöä. Toivomme valittavalta henkilöltä omatoimisuutta, ideointikykyä, uteliaisuutta sekä kouluttautumis- ja kehittämismyönteistä asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn motivoituneessa työyhteisössä, jossa pääsee vaikuttamaan palvelutoimintaan sekä hyvät edellytykset toiminnan kehittämiseen.

Hakuaika päättyy pe 25.9.2020 klo 15.00. Haastattelut suoritetaan viikolla 40 Pellon toimipisteessä, tarvittaessa etäyhteyksin.
Lisätietoja vs. kirjastotoimenjohtaja Tiina Väkeväinen p. 040 528 0197 tiina.vakevainen@ylitornio.fi

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työ alkaa 2.11.2020 tai sopimuksen mukaan marraskuun aikana.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista. Alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa työhaastattelussa.
Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Sivistystoimisto / kirjastovirkailijan sijaisuus, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Kirjastotoimenjohtaja Tiina Väkeväinen p. 040-5280197 / tiina.vakevainen@ylitornio.fi

Ylitornion kunta, Sivistysosasto
Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.