Skip to main content
test
Kirjastovirkalija - Inarin kunta

Haemme Inarin kunnan pääkirjastolle kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 8.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastovirkailijan arkeen kuuluu monipuolisia ammatillisia tehtäviä sisältäen mm. asiakaspalvelua, neuvontaa, digiopastusta ja kokoelmatyötä. Työhön kuuluu myös lukutaitotyötä yhdessä varhaiskasvatuksen, koulujen sekä muiden toimijoiden kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta oma-aloitteista, tarkkaa ja kehittävää työskentelyotetta, valmiutta sidosryhmätyöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitoutumista.

Työskentelypaikkasi on pääasiassa Inarin kunnan pääkirjastossa Ivalossa, mutta tarvittaessa käyt Inarin Saamelaiskirjastolla. Työ sisältää ilta- ja lauantaivuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kirjasto- ja informaatioalan opintoja, aiempaa työkokemusta kirjastoalalla sekä pedagogista osaamista, asiakaspalvelun sujuvuutta ja intoa työntekoon. Saamen kielen taito lasketaan hakijalle eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Lisäksi maksetaan 3% Inari-lisä sekä mahdollinen rekrytointilisä. Työaika on 36,25 h/vk. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Jätä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry-palveluun viimeistään 10.12.2023 klo 16 mennessä. Haastattelut pidetään mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjastotoimenjohtaja Virpi Veskoniemi, p. 040 1583262 (virpi.veskoniemi@inari.fi)

Lisätietoja

Inarin kunta, Sivistysosasto

Inarin kunta on nelikielinen kunta. Inarin kunnankirjastossa on seitsemän työntekijää, kaksi toimipistettä ja kirjastoauto. Kirjasto kuuluu Lapin kirjastokimppaan. Käytössä on Koha-kirjastojärjestelmä.


Osoite: Piiskuntie 4, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat