Kirvesmies - Perhon kunta

Kirvesmies - Perhon kunta

Perhon kunta hakee kirvesmiestä määräaikaiseen toimeen vuoden 2019 loppuun.
Kirvesmiehen tehtäviin kuuluvat:
Kiinteistöjen ja rakennusten muutos-, korjaus- ja kunnossapitotehtäviä, joiden tarkoituksena on vaikuttaa sen rakenteiden ja siihen liittyvien laitteiden uudistamiseen ja toimintakuntoon
- Korjaukset, saneeraus- ja muutostyöt, joissa on yhteydenpitoa isännöitsijöihin, asiakkaisiin ja laite- ja tavarantoimittajiin.
- Kiinteistössä työskentelevien neuvonta ja opastus omaa tehtäväaluetta koskien
- Vakiintunut raportointi
- Työssä tarvittavien koneiden ja laitteiden käytännön huollosta ja kunnosta vastaaminen
- Turvallisuuden yleisvalvonta
Valittavalta edellytämme tiedot ja taidot:
- käytännön kokemus rakennusalalta (kirvesmies tai talonrakentaja työkokemus) ja/tai ammatti- tai muun koulutuksen (rakennusalan koulutus) kautta saadut tiedot ja taidot
- Riittävää ammattitaitoa korjaustöihin
- Tarvittavien teknisten asiakirjojen (rakenne ja mittapiirustusten) tulkintataito
- B -ajokortti ja oma auto
Odotamme valittavalta innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottamista tehtävässään. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Kirvesmies on osa kunnan kiinteistötiimiä, jonka lähiesimiehenä toimii rakennustarkastaja.
Tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä monipuolisen ja kiinnostavan tehtävänkuvan käynnissä olevissa remonttikohteissa (esim. Perhon lukion ja Jalmiinakodin saneeraukset).
Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävä sijoittuu KT-TS palkkaryhmään 1 ja hinnoittelutunnus 5 01 04 01 8. Tehtäväkohtainen palkka on 1995,70€/kk +KT-TS mukaiset lisät. Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton kunta -periaatteita.

Hakuaika: 20.3.2019 klo 12:00 mennessä.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta tai osoitettuna Perhon tekniselle lautakunnalle osoitteella PL 20, 69951 Perho. Kuoreen merkintä: kirvesmies. Hakemuksia eikä liitteitä palauteta.

Lisätietoja

http://www.perho.com

Lisätietoja antavat:Tekninen johtaja Alpo Anisimaa (0400-510 706 / alpo.anisimaa@perho.com)
Rakennustarkastaja Jyri Harju (040-848 84243 / jyri.harju@perho.com)

Tekninen toimi
Osoite: Perho

Perho on n. 3000 asukkaan vireä ja itsenäinen, vahvan talouden maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla. Yrittäjyyden, hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäminen ohjaavat toimintaamme.

Tutustu työnantajaan