Kirvesmies - Joutsan kunta

Joutsan kunta hakee palvelukseensa kirvesmiestä.

Työtehtävä vaatii itsenäistä ja vastuullista työotetta, teknistä osaamista ja ajattelua, asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kunnan kiinteistöihin liittyvät korjaukset, kunnossapitotyöt, kirvesmiestyöt sekä laatoitus- ja maalaustyöt. Kirvesmiehellä on mahdollisuus osallistua myös tekniseen päivystykseen.

Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on mainittuihin työtehtäviin soveltuva alan koulutus. Työkokemus, kiinteistönhoito- ja saneeraustyöt katsotaan eduksi. Lisäksi hakijalta vaaditaan vähintään B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus työssä.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 4 kuukauden koeajalla.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Vaihtoehtoisesti hyväksytään vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ja ansioluettelo, jotka toimitetaan 28.2.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella: Joutsan kunta, tekninen osasto, PL 20, 19650 Joutsa. Kuoreen merkintä: kirvesmies. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

tekninen isännöitsijä Petri Laitinen, puh. 040 8614 779, petri.laitinen@joutsa.fi tai työpäällikkö Veijo Penttinen, puh. 040 358 0013, veijo.penttinen@joutsa.fi

Joutsan kunta, Tekninen toimi
Osoite: Länsitie 5, 19650 Joutsa

www.joutsa.fi