Skip to main content
test
Kirvesmies - Tornion kaupunki

Rakennusten kunnossapidossa on täytettävänä kirvesmiehen toimi.

Rakennusten kunnossapito vastaa kaupungin omistamien toimitilojen, yhteensä noin 118 000 krs-m2 kunnossapidosta siten, että rakennusten käyttöarvo säilyy ja paranee. Rakennusten kunnossapidossa on rakennusmestarin alaisuudessa kuusi kirvesmiestä sekä maalari-mattoasentaja.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on talonrakennusalan ammattitutkinto sekä työkokemus kirvesmiehentöistä. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Toimen koeaika on kuusi kuukautta.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryn sivuilla 31.5.2022 klo 15:00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennusmestari Pekka Rissanen puh. 040 661 7866 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tornio.fi.

Lisätietoja

Tekniset palvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat