Skip to main content
test
Kirvesmies - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan tekniset palvelut hakee ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää kirvesmiestä vakinaiseen työsuhteeseen.

Kirvesmies tekee työnjohdon antamia työtehtäviä Siilinjärven kunnan omistamissa kiinteistöissä ja piha-alueilla. Hänen tehtäviinsä kuulu monipuoliset rakennusten kuntoon liittyvät työtehtävät, kuten rakennustekniset-, maalaus-, laatoitus-, vesieristystyöt sekä sisäilmakorjaukset.

Tehtävään valittavalta edellytetään talonrakennusalan perustutkintoa (talonrakentaja) ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta kirvesmiehen työstä. Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti.

Kirvesmiehen työ on pääasiassa päivätyötä ja palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen (kk-palkka TS) sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään 3.10.2022 alkaen. Tehtävään valitaan sopivin henkilö koulutuksen, työkokemuksen ja työhaastattelun perusteella. Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toimitilapäällikkö Jukka Kellokumpu, puh. 044 7401510, jukka.kellokumpu@siilinjarvi.fi ja
kiinteistömestari Paavo Savolainen, puh. 044 740 1552, paavo.savolainen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Tekniset palvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Oppipojantie 4, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat